Baidarių nuomos kaina

Dėl baidarių nuomos kainų kreiptis tel.: 8-682-680628-689-55185, e. paštu: info@baidarink.lt

Baidarės – smagi pramoga gryname ore, idealiai tinkanti porų, šeimų, kolegų, bičiulių laisvalaikiui. Prie paslaugos populiarumo neabejotinai prisideda ir gana patraukli baidarių nuomos kaina, leidžianti pramoga mėgautis ir tiems, kurie laisvalaikiui neturi labai didelio biudžeto. Toliau pateiksime mūsų nuomos kainas, tačiau kadangi įtakos galutinei sumai turi nemažai kriterijų, tai tiksliausią nuomos kainą sužinosite susisiekę su mūsų komanda. Tai padaryti patogu ir e. paštu, ir telefonu.

Baidarių nuoma – nebrangi, bet labai smagi pramoga

Šiltuoju metų laiku baidarės yra viena iš populiariausių pramogų ir tam įtakos turi nemažai veiksnių. Pirmiausia, baidarių nuomos kaina tikrai gana patraukli, todėl visos dienos laisvalaikis nepareikalaus didelių investicijų.

Plaukimas baidarėmis puikiai tinka ir poroms, ir šeimoms su vaikais, taip pat tai labai gera laisvalaikio idėja didesnėms draugų kompanijoms ar įmonių išvykoms. Kuo daugiau asmenų plaukia, tuo daugiau baidarių reikia, kas teigiamai veikia nuomos kainą.

Kartais galvojama, kad plaukimui reikia daug jėgų, specialaus pasiruošimo. Tačiau pasiruošimas plaukimui tikrai nereikalauja jokių žinių, tam nereikia daug laiko ar fizinio pasirengimo. Trumpas instruktažas yra viskas, ko reikia, o toliau jau kliausitės savo jėgomis, sumanumu, irklavimo ypatumais ir pan.

Didelis privalumas ir tas, kad plaukimas baidarėmis vargu ar gali nusibosti, nes kaskart galite rinktis vis kitą maršrutą ir tyrinėti dar nematytas, neatrastas vietoves. Kiekviena upė baidarininkams pateikia vis kitokių staigmenų ir iššūkių, tad plaukimas visada bus savotiškai įdomus ir įsimintinas.

Baidarių nuomos kainos Dzūkijoje

Jei domina baidarės nuoma plaukimui Dzūkijos upėmis, siūlome labai patrauklią kainodarą kiekvienam iš jūsų. Mūsų baidarių nuomos kainos startuoja vos nuo 20 eurų už baidarę!

Nuomos kainai įtakos turi nuomojamų baidarių skaičius, nuomos trukmė ir kokiomis dienomis baidarės nuomojamos, taip pat ir kokios baidarės pasirenkamos bei kt.

Mūsų baidarių kaina visomis savaitės dienomis, išskyrus šeštadienius ir šventines dienas, yra nuo 20 eurų už vieną baidarę, jeigu nuomojamos keturios arba daugiau. Šeštadieniais ir šventinėmis dienomis, kai nuomojamos keturios arba daugiau baidarių, vienos vienvietės kaina yra 20 eurų, o vienos dvivietės kaina yra 30 eurų.

Kaip paminėta, kainos nurodytos, jei užsakoma ne mažiau kaip 4 baidarės, o  jeigu nuomojama mažiau, kaina nustatoma individualiai, priklausomai nuo maršruto.

Ne sezono metu, t. y. nuo rugsėjo iki birželio, vienos baidarės nuomos kaina visomis dienomis, šeštadieniais irgi, yra 20 eurų.

Į baidarių nuomos kainą neįskaičiuotas baidarių ir baidarininkų pervežimas. Paprastai transportavimo kaina visai žygeivių grupei svyruoja nuo 20 iki 30 eurų. Tačiau jeigu baidarininkus reikia vežti į / iš jų pasirinktų sodybų, tuomet kaina gali būti ir aukštesnė.

Svarbu ir tai, kad plaukiant tam tikrais maršrutais (pavyzdžiui, pasirinkus plaukimą Ūla, konkrečiai – Zervynos–Trakiškiai ir nuo Trakiškių) bus reikalingas leidimas. Vienam asmeniui darbo dienomis ir sekmadieniais jis kainuoja 6 eurus, o šeštadieniais – 10 eurų. Jei plaukiate daugiau dienų, verta maršrutą dėlioti taip, kad leidimas būtų reikalingas tik vienai dienai. Žinoma, jei yra poreikis sutaupyti.

Jei reikalingi neperšlampami maišai daiktams susidėti, siūlome didelius, net 50 litrų talpos maišus. Kaina – 3 eurai.

Baidarių nuomos kaina – nedidelė investiciją į laisvalaikį suaugusiems ir vaikams

Baidarės nuoma tikrai nėra brangi, tad tokiu laisvalaikiu gali mėgautis ir tie, kurie pramogoms gali skirti mažesnį biudžetą. Vos nuo 20 eurų gali kainuoti jūsų diena gamtoje, plaukiant pasroviui ir mėgaujantis upės teikiamais iššūkiais.

Ir suaugusiems, ir vaikams plaukimas baidarėmis dovanoja daug smagių akimirkų, skatina suvienyti jėgas, kai reikia susigrumti su nuvirtusiais medžiais ar kitomis kliūtimis, tad tai ne tik šaunus laikas drauge, bet ir kur kas tvirtesni tarpusavio santykiai!

Plaukimas baidarėmis taip pat bus puiki mankšta raumenukams! Irkluojant dirba kone viso kūno raumenys, tad po dienos plaukimo jausitės kaip po puikios treniruotės.

Beje, mūsų paslaugų asortimente už gerą kainą galite išbandyti ir naktinio plaukimo baidarėmis pramogą.

Kokias baidarės galite rinktis?

Jau minėjome, kad baidarių nuomos kaina dalinai priklauso ir nuo to, kokia – vienvietė ar dvivietė – baidarė nuomojama. Mes siūlome tokias dviejų vietų ir vienvietes baidares:

·       BRIO – sveria 33 kg ir turi 230 kg keliamąją galią;

·       VISTA – sveria 41 kg ir turi 300 kg keliamąją galią;

·       Vienvietė HERO baidarė – sveria 18 kg ir turi 140 kg keliamąją galią.

Baidarės nuoma: kur kreiptis?

Jei norite išsinuomoti baidares ar sužinoti, kiek tiksliai jums kainuotų ši paslauga, visada galite susisiekti su mumis jums patogiu būdu: telefonu +370 682 68062 arba +370 689 55185 arba e. paštu info@baidarink.lt. Kadangi baidarių nuomos kaina priklauso nuo daugelio kriterijų, tai tiksliausiai ją sužinosite susisiekę su mumis.

Užtikriname, kad kiekvienam iš jūsų pasiūlysime puikų kainos variantą.