Naktinis plaukimas baidarėmis

Dėl naktinio plaukimo baidarėmis kreiptis tel.: 8-682-680628-689-55185, e. paštu: info@baidarink.lt

Startavus vandens pramogų sezonui baidarės kasmet patenka tarp populiariausių pramogų gryname ore. Stebėtis tuo tikrai nereikia – plaukimas baidarėmis dovanoja įspūdingą potyrių paletę, smagų laiką su antrąja puse ar bičiuliais, daug iššūkių ir kitų patirčių. O jei norite šiai pramogai pridėti dar daugiau „prieskonio“, jums neabejotinai tiks naktinis plaukimas baidarėmis. Jei domina ši paslauga, jos kaina, turite kitų klausimų apie naktinį plaukimą, susisiekite su mumis e. paštu arba telefonu.

Naktinis plaukimas baidarėmis – išskirtinė pramoga

Naktinio plaukimo metu patirsite visas plaukimui baidarėmis būdingas atrakcijas, tik įspūdžiai bus dar aštresni. Pavyzdžiui, įveikti kelią pastojusį nuvirtusį medį tamsoje tikrai bus daugiau reikalų, nei kovojant su šia kliūtimi dieną, kai šviesu, tiesa? Tad būkite pasiruošę – jūsų laukiantys nuotykiai reikalaus dar daugiau sumanumo, energijos ir entuziazmo.

Tačiau jei norite ramaus plaukimo ir daugiau romantikos, naktinis plaukimas baidarėmis toks irgi gali būti. Pasirinkę tinkamą maršrutą mėgausitės jaukiu ir svajingu plaukimu po žvaigždėtu dangumi. Tai gali būti puikus pasirinkimas asmeninei poros šventei, pasimatymui, jaukiam šeimos laikui drauge.

Kas svarbu baidarėmis plaukiant naktį?

Naktinis plaukimas baidarėmis beveik niekuo nesiskiria nuo plaukimo dieną, kertinis skirtumas tik tas, kad naktį plauksite tamsoje. Todėl nereikia ypatingo pasiruošimo ar kažkokių specialių žinių, svarbiausia – turėkite žibintuvėlį. Žinoma, geriausia bus žibintuvėlis ant galvos, nes rankos jums bus reikalingos irkluoti.

Ar naktinės baidarės saugi pramoga?

Naktinis plaukimas baidarėmis yra visiškai saugi ir labai smagi pramoga. Turėdami, kuo pasišviesti tamsoje, puikiai matysite, kur plaukti, kokios kliūtys laukia ir pan. Plauksite atidžiai parinktais maršrutais, plaukimo metu reikia dėvėti liemenes ir turėti žibintuvėlį ant galvos.

Ar galimas naktinis plaukimas baidarėmis su vaikais?

Žinoma! Tai gali būti labai šauni pramoga šeimai ar kelių šeimų su vaikais kompanijai. Jei jau esate daug kartų išbandę plaukimą dieną ir norite įvairovės, naktinis plaukimas baidarėmis bus puikus pasirinkimas. Drąsiai planuokite naktinį žygį baidarėmis su vaikais ir leiskite jiems pasinerti į įspūdžių kupiną pramogą.